Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 fajny bravo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufi27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 Do jakiej pojemności zbiornika to cudo? I jaka cena? Poszukuję odpieniacza dla siebie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 Niestety ten jest juz klienta powstanie jeszcze tylko jeden taki w najblizszym czasie oraz kopia ati bm 200 pozniej juz robie tylko nowe z 3 modele i za inne sie nie biore za duzo kombinowania lepiej robic staly repertuar wieczorkiem zapodam foty z jego pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufi27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 A zrobił byś dla mnie jakiś odpieniek do 325l ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 najlepiej jak bys mial delteca ap600 albo jego podrobke narazie niestety nie moge nic obiecac jestem zawalony robota fotki z pracy skimmerka ustawionego na mokra piane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufi27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 delteca musi Zasilać dodatkowa pompa a to kolejne źródło hałasu, szukiam czegoś do umieszczenie w sumpie. A czas mam, planuję zalewać baniak w marcu. Narazie kompletuję sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 Delteca można zasilić bajpasem ze spływu z akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2008 fota z tej chwili jutro rano konczy prace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach