smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Mam taki dylemat, aktualnie mam 2 x Ctenochaetus 1 x Borsuk reszta obsady to 5 x chromis 2 x blazenki i 3 inne male rybki Pytanie czy mozna dolozyc jeszcze pokolca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Lionfish ma takie samo akwarium 360l mial 1 pokolca i doszedl do wniosku ze sie u niego meczy wiec za symboliczna sume go dostalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Wedle mnie komplet z opisu w zupełnie wystarczający (3 dużych glonożerców ) Choć na fotkach widzę C. binotatus i Naso vlamingi? Fotka akwarium na http://smithpl.blogspot.com bardzo fajna ale ja bym przyhamował z SPSami i coś zrobił z nadmiarem szczepek. Zamiast tego LPSowy cukierek na dno i koniec do następnej zmiany na większe akwarium. Pozdrawiam Łukasz Kur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 No nie wiem moze niektorzy pomysla ze mi odbilo ale po obejrzeniu pokolcow na prawdziwej rafie chyba juz nigdy nie zamkne ich w akwarium, a na pewno nie w takim litrazu. E tam Mariusz jaka tam symboliczna suma, w sumie spory kawal Poritesa mi sie dostalo;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2010 Lukaszu masz racje, dokladnie te sa w akwarium. Wiem duze rosna - podrosna i ida do innego baniaka. co do szczepek, mam taki plan ale narazie szukam chetnych na szczepki bo do kosza troszke szkoda... No nic, to nic juz nie dokladam :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2010 Ja mam trzy bo Stani ma przeprowadzkę zebry się gryzą ale myśl że będzie PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baddboy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Lukaszu masz racje, dokladnie te sa w akwarium. Wiem duze rosna - podrosna i ida do innego baniaka.co do szczepek, mam taki plan ale narazie szukam chetnych na szczepki bo do kosza troszke szkoda... No nic, to nic juz nie dokladam :_) a co byś z tych szczepek chciał sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Czerwiec 2010 zostaly tylko montipory niebieskie i diodogorgia monti za grosze po 30zł lub hurt :-) jest ich z 10szt i sporo podrosly od tych fotek :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach