brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Mam prośbę, czy był by ktoś chętny (oczywiście odpłatnie) na zbadanie mojej wody na hance?? Chodzi mi o NO3 i PO4. Salifert cały czas pokazuje praktycznie 0, nie wierze w Po4, ale niepokoi mnie NO3. Dość obficie karmię, a NO3 nie rośnie praktycznie, mam dwa testy saliferta, ale wiecie jakie one są :spiteful:. Jeżeli był by ktoś uprzejmy, to proszę o kontakt jak przesłać wodę. Oczywiście wszelkie koszty pokrywam. pozdro Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Wyślij mi wodę ,to zrobię Ci testy :spiteful: mój nr tel.504 21 80 08 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 Super Marku. Jutro zadzwonię i ustalimy szczegóły :spiteful: pozdro Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2010 ok,mam nadzieję że znajdziemy jakieś bezpośrednie połączenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach