tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Crab wiesz, że tylko winny się tłumaczy i chciałem zauważyć że na NR twoja ilość plusów rośnie straszliwie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Crab wiesz, że tylko winny się tłumaczy i chciałem zauważyć że na NR twoja ilość plusów rośnie straszliwie PozdrT ..jeszcze parę i wygram dvd:tongue: przestańcie chłopaki,bo pomyślą że Wam po 5zł dałem:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2010 O ......... to mnie oszukałeś ja dostałem 2,50,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2010 :dance3:lol:Hymn Zlotu na Kaszubach.:dance3: http://sciagaj.org/GKRmOr/wila-wianki-flv/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2010 Fajne ... ale wykonanie seba o 1:32 było ciekawsze jak skończyły się fajki i piwo pod moim domkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach