slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Piotrkowi z całym dobytkiem .......... :sad: też oklaski :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Było super:good:. W drodze powrotnej obmyślałem, czy nie zrobić czegoś na Mazowszu za rok:spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2010 Włodek :sad: Ty to potrafisz namówić :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Cześć Świetna impreza :dance3:ciesze się że mogłem Was osobiście poznać :good: Parę fotek , na szóstej fotce Crab modlący sie w intencji delikatnego kaca!!:sad: pozdro:smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Fajnie Piotr, że przyjechałeś :sad: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Impreza niezła musiała być :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Strasznie żałuje że mnie tam nie było A z drugiej strony fotka Piotra a dokładnie foto nr 6 mnie przeraża ( nie wiem co o tym myśleć ) :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Strasznie żałuje że mnie tam nie było A z drugiej strony fotka Piotra a dokładnie foto nr 6 mnie przeraża ( nie wiem co o tym myśleć ) :sad: Kozy też nie wiedziały co o tym myśleć :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 A z drugiej strony fotka Piotra a dokładnie foto nr 6 mnie przeraża ( nie wiem co o tym myśleć ) :good: Przecież mleko na śniadanie ktoś musiał przynieść :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Oj działo sie !! Towarzystwo na zlocie było delikatnie mówiąc , bardzo pozytywnie zakręcone:dance3:, nawet nie próbowałem za nimi nadążyć. . ps. tomiooo mam zdjecia z próby gwałtu na Tobie :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Oj działo sie !! Towarzystwo na zlocie było delikatnie mówiąc , bardzo pozytywnie zakręcone:dance3:, nawet nie próbowałem za nimi nadążyć.. ps. tomiooo mam zdjecia z próby gwałtu na Tobie :sad: dawaj na priv, jak przejdzie cenzurę to wrzucimy na forum :good: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Dojechałem wreszcie :sad: Tomek daj maila to fotki prześle pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 dawaj na tomasz.seroczynski@gmail.com PozdrT P.S. na poprawinach wczoraj byłeś? :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 heheh 6 fotka niezła :sad: heheehehe no nie mogę :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 :sad: Czekam na resztę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 dawaj na tomasz.seroczynski@gmail.com PozdrT P.S. na poprawinach wczoraj byłeś? A jak szlifowałem angielski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 A niech mi tam, wkleję PozdrT P.S. Teraz już wiecie co ja mam w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2010 Żeby była jasność,to ja kozę dla Seba odwiązywałem. Ja tam wolę owce są delikatniejsze:lol: ale trochę nieśmiały jest przy ludziach... 2h mieć kozę przy domku uwiązaną i nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach