gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2010 mam pytanie od 2 dni moja chromisy szybko zaczeły oddychać i jeden się chowa w skale co to moze byc sa w akwa od 3 dni ?? czekam na odp z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2010 Ryby poyrzebują trochę czasu by zaaklimatyzować się w nowym zbiorniku.Cierpliwości:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2010 mam pytanie od 2 dni moja chromisy szybko zaczeły oddychać i jeden się chowa w skale co to moze byc sa w akwa od 3 dni ?? czekam na odp z góry dzięki Chromiski to takie rybki ze potrafją zejść na zawał, jak wytrzymają ok dwa tygodnie to będą żyły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2010 ok panowie dzieki troche mnie to uspokoiło ale kurde pierwsza rybcia padła niestety pierwsza porażka :ok: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach