slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2010 Macie jakiś pomysł albo doświadczenia w dodaniu jeszcze jednej zebrosemy do akwarium ? Stani polecił mi lusterko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2010 no wlasnie daj duze lustro na kilka dni i po sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2010 lusterko i to dosc spore,inaczj zoltek zameczy nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2010 Jutro idę do sklarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2010 mozesz rowniez oddzielic nowego w rogu za pomoca siatki i powinny sie do siebie przyzwyczaic po kilku dniach i najlepiej nowego wposcic wiekszego od obecnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2010 Lustro w zupełności wystarczy, pamiętaj tez żeby rybkę wpuścić w nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2010 W moim przypadku jak dopuszczałem do akwarium zebrasomkę, lustro nic nie pomogło moze przez chwile, pomogło zatem karmienie co chwile dawałem mrozonke ryby przestawały sie interesować nowym przybyszem i dawały mu spokój na jakis czas, lecz po chwili znów atakowały nowego. W chwili kiedy podawałem mrożonkę nowa zebrasoma tez ja jadła wiec nie głodwoała i miała wiecej energi. Do dnia dzisiejszego żyja wszystkie w zgodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach