najtfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Maj 2010 Witam! Czy w Szczecinie lub jego okolicach są jakieś sklepy ze zwierzakami morskimi? W auchan jest co prawda sklepik aquela, ale zwierząt tam nie sprzedają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2010 Elo, jeśli chcesz to zadzwoń do Matiego, co prawda ma sklep ze sprzętem, solą, preparatami, ale zwierzęta też może ściągnąć pod zamówienie Tu masz linka do sklepu i kontakt do Matiego: http://www.morskie.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najtfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Maj 2010 Dzięki za info. Za dwa tygodnie wybiorę się do Barlinka zobaczyć co tam mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek21 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Lipiec 2010 ja jestem ze szczecina tzn okolic szukam kogos kto posiada zywa skale mam 8 kg ale potrzebuje mniejsza ok 4-5 lub wymienie sie na ladnego korala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach