Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2010 Witam, czy zna ktoś może jakiś fajny i prosty programik do projektowania szkiełka? Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2010 3d studio max :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2010 Pro100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2010 Jakiego szkiełka ? Aaaaa,zaćmiło mnie,ja mam PRO100 oryginał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2010 3ds do zaprojektowania akwarium, to takie wyciąganie działa żeby komara ubić. Z łatwych to pro100, z bardziej zaawansowanych - AutoCad. Ale IMO pierwszy spokojnie wystarczy. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2010 do projektowania akwa to wystarczy PAINT, kartka papieru i ołówek (zaostrzony) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach