Victor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 ... to nie będzie dostaw zwierzaczków do sklepów i skały dla mnie:cry:. Dobrze myślę? Pozdrawiam. Victor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 Raczej tak , masz racje . Sytuacja nie widac aby miała się poprawić w najblizszym czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 "nie będzie dostaw zwierzaczków do sklepów i skały " to jeszcze nic ! w bruxelli zaczyna brakować żywności ! mianowiciw warzyw i owoców ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavilon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 Coś mi się obiło o uszy, że gdzieś już otworzyli lotniska min. w Polsce chyba też... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 w Rzeszowie było przez chwile otwarte , ale ponownie zastało zamknięte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach