helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2010 Dla wszystkich początkujących, a sam się do takich zaliczam, polecam program ReefCon Pro 2.0 Świetne narzędzie do prowadzenia dziennika akwarium oraz olbrzymia baza wszelkiego życia morskiego. Zaraz po instalacji wykonajcie Update Reference DataBase - może chwilę potrwać. Miłego użytkowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2010 No, tylko to nie chodzi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2010 U mnie tez nie. Jest komunikat, ze ta wersja juz nie dziala i musi byc zaktualizowana, potem wyskakuje jakis okno, ktore natychmiast znika i finito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agataob 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2010 U mnie wyskakuje komunikat, że wersja darmowa będzie działała do 13 maja (miesiąc). Dobre i to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2010 U mnie tez nie. Jest komunikat, ze ta wersja juz nie dziala i musi byc zaktualizowana, potem wyskakuje jakis okno, ktore natychmiast znika i finito A może już miałeś zainstalowaną tylko starszą wersję ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregorowicz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2010 nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magu 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2010 nie działa Na skrócie przytrzymaj shift i kliknij prawy klawisz myszy (cały czas trzymając shift), potem "uruchom jako administrator". Jak zadziała to można zmienić właściwości skrótu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach