tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Albo przedozowalem ballinga - raczej to, sprawdź sobie to w taki sposób że napełnij kolejną strzykawkę i zacznij dolewać dalej i zobaczysz czy się kolor zmieni. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Ok tomio dzieki nie pomyslalem o tym . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 tomio zrobiłem tak jak mi kazałeś i wynik nie jest zadowalający ani troche wlałem jeden ml i nic i nabrałem drugi ml i dopiero po wlaniu 0,64 zmienił się kolor co robić ?? wczoraj odstawiłem mg i leje tylko kh bo mam niskie około 6 . jeszcze ca musze tak sprawdzić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 no to przesadziłeś z dozowaniem, ja bym zrobił podmiankę i wstrzymał dozowanie do momentu osiągnięcia poziomów książkowych. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 no ale jak zrobie podmiane to mg nie skoczy do góry ?? przecież w soli też chyba jest co ?? ale itak mam w planie podmiane dzisiaj około 30 l tak że zrobie po podmianie testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 nie skoczy bo w soli jest określony poziom mg, zrówna Ci tylko do wymaganego poziomu. To tak jak zmieszasz słoną wodę z wodą słodką to wodą będzie bardziej słona czy bardziej słodka? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Nie podskoczy, bo poziom w świeżej solance jest na poziomie 1100 1300 , ja przynajmniej nie trafiłem na sól z większą zawartością Mg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Ok dzieki piotrek a jak tam po imprezce ?? Kiedy bedziesz we wrzesni ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) a teraz nowe zdjęcie zrobione moim super aparatem chyba zainwestuje w jakiś lepszy :)ale mandarynki łądnie pozuja wieczorem Edytowane 31 Styczeń 2011 przez gibi1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Ok dzieki piotrek a jak tam po imprezce ?? Kiedy bedziesz we wrzesni ?? Oj głowa bolała!Niestety nie wiem dokładnie kiedy będę w Twoich stronach, ale prędzej czy później pojawię się we Wrześni Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 no to super mozliwe ze sie spotkamy he he mnie tez odrobine bolała ale ogólnie było super poprostu jestem mega zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 Witam sluchajcie mam bardzo niski poziom ph tzn w nocy spada do7,5 a w dzien 7,82 okolo jak je podniesc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2011 mała aktualizacja fotek ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2011 jak aptazie już sobie poradziłeś z nimi ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2011 Witam daimen poradziłemsobie jakoś jeszcze kilka małych egzemplaży zostało ale już takie małe żenaprawdę trzeba się przyjrzeć żeby je zobaczyć tomentosus mi je zjadł ale chybateraz się za sarco bierze i jest dolinka bo się cieszyłem że bedzie miapitasie trzymał w ryzach a tu taki zonk będzie chyba exmisja :)właśnie sobietego dziada obserwuje i widzę że go atakuje zobacze wrzucę go do tzw. Kojca izobaczymy czy to jesgo wina :)w innym wątku są zdjęcia mojego sarco jak możeśzto zobacz może coś pomoższ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2011 Pisząc wielkimi literami na forum KRZYCZYSZ... Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Szukam pilnie aquabee2000up wlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 mała aktualizacja fotek i kolejne pytania czy pompy mogę być tak ustawione czy lepiej dać je po przeciwnej stronie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach