piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2010 Mam pytanie turbo-calcium kent marine 200g na ile litrow wody RO z gory dziekuje za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2010 Z racji ze to jest bezwodny chlorek wapnia to 114g na 2l wody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2010 dziekuje za szybka odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Kurek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec 2010 Z racji ze to jest bezwodny chlorek wapnia to 114g na 2l wody. Dlaczego akurat 2l wody ? Przeciez spokojnie można go rozpuścić w dużo mniejszej ilośc h2o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec 2010 Ja podałem wedlog metody Ballinga,a jesli ktos sobie leje po swojemu to moze sobie i w innej ilosci rozrabiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach