snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 no to teraz tak W takim razie czekam na rozwój sytuacji, oby wszystko poszło w dobrym kierunku PozdrT Tak dla odświeżenia tematu :-) Poszło w sumie dobrze , może nie jest idealnie ,ale jest lepiej glony przeminęły , nie licząc bordowego nalotu i trochę glonu zielonego ale to już inna bajka z tym łatwiej się walczy. Wstawię trochę fotek , wiem że się chowa z tym co pokazujecie na forum no ale początek jakiś jest. i wygląd ogólny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Pięknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 No proszę Pana ....................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Kłaniam, Bardzo ładne, a takie gloniska były. Na pierwszej fotce, ta anthelia/clavularia obala - chętnie odkupiłbym szczepkę. PZdr Victor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Gratuluje, nic tak nie smakuje jak zwyciestwo w walce z glonami . Teraz ciesz sie baniakiem, jest naprawde spoko. Podoba mi sie ulozenie skaly p.s. Argus nie skubie korali? Edytowane 19 Październik 2010 przez Lionfish Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 świetne akwarium,mozna wiedziec gdzie kupiłeś tego koralowca z pierwszej fotki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Cieszy mnie że się podoba :-) Argus ogólnie jest łobuzem , potrafi skubnąć monti, ale że jest pocieszną rybą i trzyma w ryzach aiptasię to pływa nadal u mnie. Koral z pierwszej fotki to clavularia papaya, mam ją już od dawna , i w sumie rośnie na malutkiej podstawce aby się za bardzo nie rozrosła ; Korala otrzymałem od kolegi Rafała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) no widać lekką poprawę hehe ładne fotki, powalcz troszkę z ostrością na niektórych i będzie pierwsza klasa. a to żółte po lewej to parazoanthusy ? Edytowane 20 Październik 2010 przez Natan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 a to żółte po lewej to parazoanthusy ? tak dokładnie trzeba przyznać ze jak wypuszcza polipy to ładne wrażenie robią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach