Victor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2010 Kłaniam, W sumpie planuję małe (35x15 h=25, czyli 13l brutto) refugium z DSB. No i tak myślę czym oświetlić. Różne lampki oglądałem i tak sobie pomyślałem: dwie diody XP-G R5@350mA (wyjdzie po te 130lm) na radiatorku bez aktywnego chłodzenia. Co myślicie, obleci? Za dużo, za mało? Pozdrawiam i dziękuję. Victor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2010 Kłaniam,W sumpie planuję małe (35x15 h=25, czyli 13l brutto) refugium z DSB. No i tak myślę czym oświetlić. Różne lampki oglądałem i tak sobie pomyślałem: dwie diody XP-G R5@350mA (wyjdzie po te 130lm) na radiatorku bez aktywnego chłodzenia. Co myślicie, obleci? Za dużo, za mało? Pozdrawiam i dziękuję. Victor Jak powiedziałeś obleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2010 Kłaniam, Dziękuję za odpowiedź. Więc chyba tak będzie. Pozdrawiam. Victor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach