gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Maj 2010 witam serdecznie zebeye bardzo ciekawy wątek a że sam jestem początkującyma akwarystą morskim to bardzo chętnie przeczytam następny wątek . pozdrawiam i czekam na kolejny tom sagi he he u mnie też jest tego brazowego stwora troche na poczatku myslałem że fajnie jakieś życie jest a teraz precz z dziadostwem . pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Maj 2010 ładnie ładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Maj 2010 Bardzo ładny baniaczek. Tak trzymać . Co do odpieniacza, to wiem jak to jest, u mnie akwarium jest wciśnięte w róg pokoju, i też nie ma miejsca na nic. Co do odpieniacza, to mógłbyś pokombinować z Turboflotorem 750, nie ma z nim szału, ale na pewno wygodniejszy niż ten Miniflotor. Z tym że jeśli masz panel 15x15, to on tam wejdzie na wcisk, i to mocny wcisk - pod warunkiem, że to 15 cm jest w środku, a nie liczone od zewnętrznej krawędzi. No, chyba żeby zamiast oryginalnej pompki podpiąć na rurce jakąś inną, wtedy mogłoby być luźniej. Choć w sumie - na tym który masz teraz akwarium i tak jest bardzo ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2010 Zdaje sie bardzo podobnie wyglada , kiedys jak monti green mi polamala sie od dolu wyblakła przy klejeniu , mam nadzieje ze za kilka dni moja cala zajdzie pomarancza jak u ciebie, zucilo mi sie w oko bardzo ciekawe ulozenie skaly u ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 w koncu zaczelo przypominac akwarium:-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach