Skocz do zawartości
zegeye

Eksperyment morski ZEGEYE

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie zebeye bardzo ciekawy wątek a że sam jestem początkującyma akwarystą morskim to bardzo chętnie przeczytam następny wątek . pozdrawiam i czekam na kolejny tom sagi :) he he u mnie też jest tego brazowego stwora troche na poczatku myslałem że fajnie jakieś życie jest a teraz precz z dziadostwem . pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny baniaczek. Tak trzymać :D.

Co do odpieniacza, to wiem jak to jest, u mnie akwarium jest wciśnięte w róg pokoju, i też nie ma miejsca na nic. Co do odpieniacza, to mógłbyś pokombinować z Turboflotorem 750, nie ma z nim szału, ale na pewno wygodniejszy niż ten Miniflotor. Z tym że jeśli masz panel 15x15, to on tam wejdzie na wcisk, i to mocny wcisk - pod warunkiem, że to 15 cm jest w środku, a nie liczone od zewnętrznej krawędzi. No, chyba żeby zamiast oryginalnej pompki podpiąć na rurce jakąś inną, wtedy mogłoby być luźniej. Choć w sumie - na tym który masz teraz akwarium i tak jest bardzo ładne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje sie bardzo podobnie wyglada , kiedys jak monti green mi polamala sie od dolu wyblakła przy klejeniu , mam nadzieje ze za kilka dni moja cala zajdzie pomarancza jak u ciebie, zucilo mi sie w oko bardzo ciekawe ulozenie skaly u ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi