helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2010 Jak w temacie, gdzie takie znajdę, potrzebuję średnicę wewnętrzną ok 19mm długość 50 cm. A może komuś zostało chętnie przyjmę, odkupie. Potrzebuję do przyłączenia pompy obiegowej, bo wibracje przenoszą się na hydraulikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2010 W Acroporze spytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2010 Napisz do skiby on ma . Mniej biegania i towar na miejsce dostarczą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2010 Jakoś mam uprzedzenia co do wszelkiego rodzaju wysyłek. Zresztą dzwoniłem do Acropory i coś tam mają, coś tam, bo człowieka z pod prysznica wyrwałem z rańca, a oni od 12 otwarci, więc jutro podjadę zobaczyć. Wezmę na wzór wąż który chcę wymienić i się dokładnie dobierze. O zakończeniu sprawy poinformuję Udało się towar deficytowy, dostałem z domowych zapasów. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nekroskop 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2010 Witam ja kupuję na Rzecznej 6 w Warszawie hurtownia chemiczna średnica do wyboru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach