slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2010 Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2010 @ slawomirdyl. Dzięki za pomoc. Jako, że lampa jest na gwarancji Pani z Chin przesłała mi instrukcję co trzeba sprawdzić w lampie. Najprawdopodobniej padł jeden z trzech zasilaczy. Ale jak nie dam rady to się zgłoszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2010 Tak to jest najbardziej prawdopodobne. Jak coś to dzwoń. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2010 Uważaj gdzie wkładasz paluchy te zasilacze dają po 120V każdy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2010 Witam speców elektroników. Lampę rozkręciłem, zasilacze podłączałem do różnych sekcji LED lecz niestety środkowa wciąż nie świeci. Zauważyłem też, że dwie diody z sąsiedniej sekcji też padły. Napisałem do pani z fabryki zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2011 Jacek56 i jak rozwiązała się sprawa? tak w ogóle to w ramach zabawy zmieniał ktoś chłodzenie w tej lampie? z głośnych na ciche wentylatorki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2011 Jacek56 i jak rozwiązała się sprawa? tak w ogóle to w ramach zabawy zmieniał ktoś chłodzenie w tej lampie? z głośnych na ciche wentylatorki? Pani nigdy nie odpowiedziała na email. W dwóch lampach, które zakupiłem po 2 sekcje padły, wentylatory burczą ale się wciąż kręcą. Lampy oświetlają refugium, w którym trzymam koralki i jest OK. Generalnie chybiony zakup. Gdyby lampy chodziły bezawaryjnie przez 2 lata to można by rozważyć ich zakup ale jest za dużo "ale". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach