Skocz do zawartości
hepatus1000

To jest to !

Rekomendowane odpowiedzi

hepatus zgraj to i wrzuc na youtuba bo kurde sie dokopac nie moge do tego :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jakby ktoś to mógł wrzucić na youtube to byłoby super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodi: włącz i spokojnie zaczekaj aż będzie info o akwarium Andrzeja . Informacja jest „krótka†i nie dam rady wyciąć z całości Teleexpresu . Przepraszam za określenie krótka . Chciałbym aby o moim „taka krótka „ i tak chwalebna była heheheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze nie ciągnijcie tematu bo nie jest prawdziwy.

Matreiał nagrywała tv regionalna , gdzie opowiadałem o zbiorniku morskim , założenie , zwierzęta , transport itp. Poprostu program o zwierzętach domowych , a to że dziennikarze wrzucili to dalej i opatrzyli komentarzen najlepsze akwa na swiecie to zupełne nieporozumienie i nie powinno to się wydarzyć. Po emisji dodzwonilem się do dziennikarza , przeprosił mnie i powiedział że zasugerowali się opisem strony jaką im podałem czyli zeovit.com.

Przepraszam że tak wyszło i jest mi bardzo głupio z tego powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co przepraszac..... nawet jesli dziennikarze zrobili z tego material ktorego nie autoryzowales..... to i tak dla wielu z nas ten zbiornik rzeczywiscie moze do takiego miana pretendowac 8-) A mozna jakos dobrac sie do materialu z tv regionalnej, tak by moc zobaczyc caly ten program ktory nagrales???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram zdanie przedmócy. Twój zbiornik spokojnie może być punktem odniesienia do tego jak może (i powinno ) wyglądac akwarium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hepatus no wlaczam i wyskakuje mi zarejestruj sie i zaplac 12 zl :-) a chocbym chcial to nie mam jak bo nie posiadam nawet jednej zlotowki :-)

Andriew - mniej wiecej wiem o co chodzi z watku na NR. I jestem w stanie zrozumiec Twoja konsternacje z tym zwiazana. Z drugiej strony jednak Twoj zbiornik nie jest przecietna solniczka i zostal wyrozniony nie byle jakim tytulem na miedzynarodowym forum. A to jednak cos znaczy. Bardzo nie w porzadku w tym wszystkim jest to, ze odbylo sie to bez Twojej wiedzy i zgody. Ale stalo sie. I pewnie wiekszosc z nas z duma sie chwali, ze "moj kolega z forum" ze swoim akwarium byl w teleekspresie :-) Takze moim zdaniem naprawde nie stalo sie nic strasznego. A wrecz przeciwnie - tylko pozytywne aspekty widze tej calej akcji. A juz absolutnie nie masz podstaw, prawa i za co przepraszac :-) Od siebie moge tylko pogratulowac nieprzecietnego akwarium :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi