hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 Takie akwa to skarb . Możliwość otrzymania wskazówek - informacji i darmowej nauki od Andrzeja to drugi skarb http://www.tvp.info/teleexpress/wideo/20012010-1700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 hepatus zgraj to i wrzuc na youtuba bo kurde sie dokopac nie moge do tego :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 No jakby ktoś to mógł wrzucić na youtube to byłoby super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 chodi: włącz i spokojnie zaczekaj aż będzie info o akwarium Andrzeja . Informacja jest „krótka†i nie dam rady wyciąć z całości Teleexpresu . Przepraszam za określenie krótka . Chciałbym aby o moim „taka krótka „ i tak chwalebna była heheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 Prosze nie ciągnijcie tematu bo nie jest prawdziwy. Matreiał nagrywała tv regionalna , gdzie opowiadałem o zbiorniku morskim , założenie , zwierzęta , transport itp. Poprostu program o zwierzętach domowych , a to że dziennikarze wrzucili to dalej i opatrzyli komentarzen najlepsze akwa na swiecie to zupełne nieporozumienie i nie powinno to się wydarzyć. Po emisji dodzwonilem się do dziennikarza , przeprosił mnie i powiedział że zasugerowali się opisem strony jaką im podałem czyli zeovit.com. Przepraszam że tak wyszło i jest mi bardzo głupio z tego powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 Nie ma co przepraszac..... nawet jesli dziennikarze zrobili z tego material ktorego nie autoryzowales..... to i tak dla wielu z nas ten zbiornik rzeczywiscie moze do takiego miana pretendowac 8-) A mozna jakos dobrac sie do materialu z tv regionalnej, tak by moc zobaczyc caly ten program ktory nagrales??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 Popieram zdanie przedmócy. Twój zbiornik spokojnie może być punktem odniesienia do tego jak może (i powinno ) wyglądac akwarium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 "Pan Andrzej jest niewątpliwie na fali" hehe, polska telewizja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2010 hepatus no wlaczam i wyskakuje mi zarejestruj sie i zaplac 12 zl :-) a chocbym chcial to nie mam jak bo nie posiadam nawet jednej zlotowki :-) Andriew - mniej wiecej wiem o co chodzi z watku na NR. I jestem w stanie zrozumiec Twoja konsternacje z tym zwiazana. Z drugiej strony jednak Twoj zbiornik nie jest przecietna solniczka i zostal wyrozniony nie byle jakim tytulem na miedzynarodowym forum. A to jednak cos znaczy. Bardzo nie w porzadku w tym wszystkim jest to, ze odbylo sie to bez Twojej wiedzy i zgody. Ale stalo sie. I pewnie wiekszosc z nas z duma sie chwali, ze "moj kolega z forum" ze swoim akwarium byl w teleekspresie :-) Takze moim zdaniem naprawde nie stalo sie nic strasznego. A wrecz przeciwnie - tylko pozytywne aspekty widze tej calej akcji. A juz absolutnie nie masz podstaw, prawa i za co przepraszac :-) Od siebie moge tylko pogratulowac nieprzecietnego akwarium :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach