Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 Tomi ale jakies zdjecia tutaj umiesc dzial "nasze Akwaria" a tu sie widze topic robi i po jakims czasie forum bedzie nieczytelne jak jendo takei inne :/ Co do skalki to nie tylko Ty czekasz ja juz mialem obiecana 2 tygodnie temu , ale najprawdopodobniej bedzie w przyszly czwartek . Wrzuc jakies fotki , niech ludziska zopbacza co tam dzialasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 bardzo bym chcial ale moj aparacik nie pstryka dobrze.probowalem ale wszystko na niebiesko mi wychodzi a za duzo nie moge w nim ustawic.pozniej uporzadkuje moj dzial.postaram sie zalatwic lepszy aparacik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2008 A gdzie Wy tą skałę kupujecie ?I w jakiej cenie ?Również jestem zainteresowany odgazowaną skałą ,ale zależy za jaką cenę :-) był bym wdzięczny gdybyście mi podali nr.telefonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach