chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2010 Witam Wczoraj poznym wieczorem na discovery science w cylku programow 'jak to dziala? ' lecial program o budowie i funkconowaniu akwarium w atlancie. Bardzo ciekawy program zawierajacy relacje z budowy ( szyby grubosci 600 mm transportowanych z japonii ) przygotowywaniu wody i calej technice opieki nad zbiornikami. Rozbawilo mnie strasznie np zalewanie glownego zbiornika, gdzie wody nie transportowano z oceanu tylko solono przygotowana specjalnie wode slodka. Sola byla Instant Ocean. Zuzyto jej 75 ton :-) Pokazywano proces tworzenia zywej skaly do tych zbiornikow i roznmazania sps'ow. Bardzo fajne metody rozwiazan oswietlenia 5 metrowej glebokosci zbiornika rafowego, metody tworzenia sztucznych fal. Odpieniacze 5 m srednicy. Po prostu piekna sprawa. Polecam obejrzec, bo powtorki jeszcze beda pewnie nie raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2010 oglądałem ten film tylko rano powiem krótko mistrzostwo świata szukałem go w necie nigdzie nie ma po prostu POLECAMMMMMMMM W 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Mozesz powiedziec jak nazywal sie ten odcinek ? Npewno mozna go znalesc na you tube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 no nie ma szukałem !!! tytuł oco tu chodzi ;akwaria; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Chyba trzeba po angielsku szukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 no właśnie lipa na maxa FILM kozak każdy akwarysta powinien go obejrzeć nie raz wielkie uznania dla właściciela moje marzenie mieć taki baniak w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Muszę poszukać po moich płytach. Miałem kiedyś na jednej płycie właśnie ten film o Atlancie + Dubaj + Okinawa. Jak znajdę dam znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Na YouTube sa kawalki. Nie ma programu w calosci. Np. takie cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patersan 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Moj pierwszy post na AR , wiec witam wszystkich. Sprawdzalem ale nie zapowiada sie na powtorke w tym miesiacu. Znalazlem tylko to: What's That About? - The Aquarium Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 to widziałem @snochon to by było super czekam na info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach