Skocz do zawartości
S_Y_N_E_K

Moje nowe 400l

Rekomendowane odpowiedzi

Już prawie po maturkach więc poniżej zdjęcia(zaległe:D )

Dzięki wszystkim za miłe słowa.

Monika piasku już nie będzie. Gdy zobaczyłem co się z nim dzieje po ponad roku to przestraszyłem się. A jak to sprawdziłem to zdjęcie masz poniżej:)

Dołączona grafika

Czarek I liga oj jeszcze nie:D Szykuj chleb i sól :P

Ostatnie zdjęcie oddaje chyba najwierniej to co panuje w akwa:)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Synek, mi też brakuje mocno piachu. Troche jak rybka w szklance wody...

ale za to korale śliczne :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Niestety, w dniu wczorajszym w wielkim bólem podjąłem decyzję o likwidacji akwarium na czas bliżej nieokreślony. Niestety od października studia, a i ogólnie coś jest u mnie z akwa nie tak i mam dość walki. Akwarium wcześniej czy później przyszłoby zlikwidować, a to co się dzieje tylko nakłoniło mnie do przyspieszenia tej czynności. Z tego miejsca chciałbym wszystkim bardzo serdecznie podziękować za okazaną pomoc przez 3 lata kiedy miałem akwarium, a także rok zanim je założyłem. Jeżeli komuś czymś zawiniłem, podpadłem, uraziłem czy cokolwiek zrobiłem to przepraszam. Mam nadzieję, że wrócę do tego pięknego hobby, a wszystkim życzę samych sukcesów(TOTM-y itd.)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że musisz zlikwidować akwarium, ale studia są ważniejsze, jeszcze zdążysz założyć kolejny zbiornik, a teraz have fun and good luck (nie ma to jak życie studenta:)) , trzymaj się i powodzenia;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka!!Bardzo mi przykro ze musisz zlikwidować akwa ale nauka ważniejsza mam na dzieje ze wkrótce wrócisz do tego pięknego hobby życzę ci powodzenia. POZDRAWIAM SERDECZNIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SYNEK znam ten ból - sam przez to przechodzę. Postanowiłem już nie wracać do tego pięknego hobby chociaż nie wiem czy dam radę - wysprzedaję się totalnie aby utrudnić sobie ewentualny powrót ... ale non-stop zaglądam na fora - tak się cholera uzależniłem. Również pozdrawiam wszystkich akwarystów morskich i życzę wam samych sukcesów. ---- Paweł K -----

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stał się 20.06.2009r akwarium przestało istnieć:good:

W przeciągu paru godzin działo się mniej więcej tak. Nikt nigdy tego nie dokumentuje, ale z kronikarskiego obowiązku jak zacząłem przydałoby się to zakończyć:good:

Pozdrawiam, jeszcze powrócę.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieknie Synek, kupuj to mieszkanie i odpalamy nowy baniak w Warszawie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Synek, ty tu nie kombinuj bo to moje akwa ma być teraz najładniejsze. A ty znów wyskoczysz jak filip z konopii ze sziełkiem i będzie po ptakach ... :rolleyes::D:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SYNEK ja sie przylacze do kolegow, dawaj z tym akwa bo masz super rękę jak na malolata:) a mam szczepki dla Ciebie wiec w nieskonczonosc nie bede ich trzymal :) a i licze ze cos dostane fajnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi