kocan1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2009 Pozwoliłem sobie umieścić tę wiadomość aby nie było potem ze nikt nie wiedział z tego forum. (Morszczaki wszystkich forów łączcie się.) Spotykamy się w piątek wieczorem i zostajemy do niedzieli. Chętni mogą zostać tydzień lub dwa dłużej. Szczegółowy opis pensjonatu oraz relację z misji zwiadowczej znajdziecie na stronie 4 http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=25382 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2009 kocan1 Pozytywny posst może w końcu coś się zmieni. Gratulacje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 Kocan1 dzięki wielkie,że umieściłeś ten post:) Ja powinienem był to zrobić, ale dopiero zaczynam poznawać to forum:) Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Oczywiście gorąco zapraszam na zlot. To nie będzie spotkanie ludzi z tego czy z tego forum, tylko po prostu zlot morszczaków z całej Polski:) W razie pytań moje gg to 1803440. Postaram się wkrótce umieścić jakieś zdjęcia i opis pensjonatu również tutaj. Serdecznie zapraszam, bo szykuje się naprawdę fajna impreza:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 Ja już zaliczkę wpłaciłem :ok: do dzieła Panowie i Panie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 No właśnie, kolega Sławek jest dobrym przykładem na to że odległość nie odgrywa większej roli i nie powinna być brana przez Was pod uwagę. Ważne żeby się zobaczyć, porozmawiać no i zintegrować:ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 No to może parę słów o samym zlocie. A więc jak już pisał kolega @Kocan1 Zlot odbędzie się za niecały miesiąc w dniach 5-7 luty w Milówce. Zatrzymujemy się w tym pensjonacie http://www.beskidy.info.pl/willanadrzeka/ . Jeśli chodzi o ceny to doba dla osoby dorosłej kosztuje 20zł, za małe dzieci zapłacimy połowę. Opłata za malutkie dzieci śpiące z rodzicami wynosi 5zł/dzień. Całodzienne wyżywienie (opcjonalne) dla osoby dorosłej wynosi 28zł, dla dzieci odpowiednio mniej w zależności od wieku. W planie imprezy mamy giełdę sprzętu akwarystycznego oraz korali, prelekcje, debaty, kulig, wypad na narty być może również potońcówka oraz wiele innych atrakcji które są jeszcze na etapie organizowania.Pozdrawiam i zapraszam Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2010 Właśnie sprawdziłem trasę czeka mnie 610 km :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2010 Witam ponownie:)W czwartek około 11 jedziemy do pensjonatu 3 os ekspedycją ustalić szczegóły. Mam nadzieję,że do tego czasu uda się ustalić szacunkową liczbę uczestników. W pensjonacie jest sporo miejsc noclegowych ale tylko 20 kilka pokoi. Biorąc pod uwagę,że jedzie sporo par, a każdej chcemy zapewnić osobny pokój proszę osoby niezdecydowane o podjęcie konkretnej "męskiej" decyzji:D. Nie chodzi mi już nawet o wpłacanie zaliczki, ale o potwierdzenie przybycia, bo wciąż sporo osób tego nie zrobiło.Musimy mieć trochę czasu żeby w razie czego domówić miejsca w sąsiednim pensjonacie, bo później będziemy zajmować się programem zlotu, sponsorami, konkursami itp. I pamiętajcie zawsze lepiej żałować,że się coś zrobiło, niż że się tego nie zrobiło:D pozdrawiam Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2010 Mam dobre wieści:), dzisiaj przybyło nam kilku sponsorów i dwóch prelegentów, mają być również media akwarystyczne. Myślę że w przeciągu tygodnia przedstawimy Wam program spotkania, powiem szczerze że zakładając ten wątek nie sądziłem, że to będzie jeden z większych, a może i największy zlot morszczaków jak do tej pory. Myślę że nie zostało już dużo miejsc,także śpieszcie się:dance3: pozdrawiam Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2010 A ile nowości będzie ............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2010 Witam ponownie:) Główny pensjonat jest już praktycznie zajęty, ale prowadzimy nabór chętnych na miejsca noclegowe w drugim ośrodku (znajduje się w odległości ok.700m) Zarówno prelekcje jak i serwowane posiłki (oraz wieczorne biesiady) będziemy mieć wszyscy w głównym budynku,także zakwaterowanie nie ma większego znaczenia. Myslę,że wystarczy miejsc dla każdego. Zapraszamy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario75 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2010 witam ja jestem na forum od niedawna ,i jestwm mlodym morszczakiem czy taz moge sie zalapac na ten zlocik z synem dopiero sie ucze morskiej akwarystyki a najlepiej z ludzmi doswiadczonymi pozdrawi am mario75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2010 Oczywiście wszyscy mile widziani, zgłoś się do craba on to organizuje pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2010 Mario75 jeżeli zapoznałeś się z linkiem,który Ci wysłałem napisz proszę jaki pensjonat i typ pokoju Cię interesuje. Przypomnę tylko że nocleg w pensjonacie "Nad Rzeką" wynosi 20zł/doba (pokoje już w sumie zajęte) a "U Kubiców" ok. 40 zł http://www.ow-ukubicow.pogodzinach.net/ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2010 Dziwi mnie fakt dlaczego podchodzicie tak scepytycznie do tego spotkania wszak to nie jest zlot nano-reef tylko spotkanie morszczaków i jak zawsze mówiłem nie widzę różnicy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2010 Sławek, a co masz do nano-reef??? Przecież ostatnio świetnie się bawiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2010 Sławek, a co masz do nano-reef??? Przecież ostatnio świetnie się bawiłeś.:shocked::shocked: No właśnie nic nie mam. Chcę żeby wszyscy jechali z nano i Aqua Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2010 Witam, oto plan zlotu:biggrin: Piątek od rana organizacja ( instalacja akwarium,rzutnika etc, kwaterunek przybyłych) godz 17:00 uroczyste otwarcie zlotu,zapoznanie się uczestników godz. 19:00 Wspólna kolacja godz. 19:30 Prezentacje DIY,omówienie pomysłów godz. 22:00 dodatkowy ciepły posiłek ( za pieniądze z zaliczki) godz. 22:30- 5:00 Pełna integracja, nagrody dla tych co zejdą ostatni:D (w trakcie karaoke z nagrodami:dance3:) Sobota 9:00-10:00 Śniadanie (szwedzki stół) 10:30 Wykład o żywieniu ryb przedstawicieli firmy Tropical + dyskusja 12:30 Konkurs wiedzy o akwarystyce morskiej z nagrodami 14:00 Obiad 15:00 wykład "Makroglony w mikroświecie czyli to, czego nie doceniamy w naszych zbiornikach" @Zielony Mintaj + debata 17:00 integracyjna kolacja + prezentacja akwarii 20:00 Prelekcja kolejnego gościa Pawła Szewczaka + debata (dokładny temat będzie podamy w poniedziałek) 22:00 Dodatkowy posiłek. Wyniki loterii fantowej.Później jak zwykle integracja do rana:D Niedziela 9:00-10:00 Śniadanie (szwedzki stół) 10:30 Wykład kolejnego gościa Oliviera + debata (temat w poniedziałek) 12:30 kulig ( dla pozostałych spacer po okolicy) 14:00 Obiad Od 15:00 wspólna integracja przy ognisku z kiełbaskami i regionalnym browarkiem:dance3: 20:00 Rozmowy tematyczne i kolacja Dla tych co zostają integracja do rana:D Poniedziałek 9:00 Śniadanie 9:30 Wymarsz na narty,parapet,sanki (co tam kto ma:) ok. 16:00 obiad ...resztę planu napisze "samo życie":) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach