Borsi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2009 Witam, chce kupić reaktor wapnia ale o reaktorach niewiele wiem więc proszę o pomoc szanownych forumowiczów jaki wybrać na co zwrócić uwagę przy zakupie. Słyszałem że reaktory Aqua Care i Schuman są całkiem niezłe ale który wybrać a może innej firmy. Z góry dziękuję za pomoc i życzę wesołych świąt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2009 Reaktor sam w sobie jest banalnie prostym urzadzeniem i chyba nie ma wiekszej roznicy w dzialaniu poszczegolnych modeli. Caly pic rozchodzi sie o zasyp i sterowanie reaktorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borsi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2009 Muszę teraz kupić jakiś reaktor więc jaki wybrać? Jakie sterowanie itd. Aqua Care ma jakieś tam sterowanie, czy na to się decydować? Słyszałem że Schuman jest bardzo dobry ale on niema takiego sterowanie, a może KZ będzie lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach