gregwaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Witam, Macie jakieś sposoby na złapanie tych szybkich rybek? Za każdym razem jak próbuję uciekają w skały badź w korale...może jakaś pułapka? Proszę o pomoc!!!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 znając życie trzeba wszystko wywalić żeby coś złapać........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregwaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2009 znając życie trzeba wszystko wywalić żeby coś złapać........ ...a jakoś bez wywalania?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys_HD 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2009 kiedys (100 lat temu) w klubie akwa robilismy tak, ze spory kawalek plexi wedrowal nad rog akwa -potem w dol - oczywiscie ryby zostawaly w narozniku - tylko je tam zagonic - np zarelkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2009 Ja łapałem swojego Pseudochromisa (flavivertex) na wędkę, tyle tylko, że był dorosły. Pseudochromisy mają dość duży pysk, na kryla mój wziął jak taki mini szczupak. Wędka to zwyczajny kawałek plexi, haczyk - szpilka zaostrzona na szlifierce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SaltMen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2009 heheh snocho;) dobrze to musialo wygladac;))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregwaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2009 Borys plexi i żarełko sprawdziło się w 100% dzięki wielkie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys_HD 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2009 ciesze sie pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach