Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2012 Przepieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2012 Pikne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Echindorus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2012 Świetna aranżacja i koraliki.....kurcze, tak sobie myślę, że mógłbyś tak trzy razy powiększyć ten zbiorniczek......jest szansa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2013 Przeczytałem cały temat a teraz nie mogę uwierzyć że od takiego małego koralowca wyrosły takie duże. Mógłbyś pokazać jak wygląda teraz twój baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2013 Witam serdecznie czytałam twój temat od początku i w pewnym momencie pomyślałam sobie że brakuje niebieskiego, ale kilka stron dalej jak zobaczyłam twój zbiornik to mnie zjarało. Akwa cuuuuuudddddddoooo. Nie sądziłam że w takim litrażu można mieć aż taką bajkę w akwarium zazdroszczę!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2013 Ten zbiornik już nie istnieje . Kolega Tomioo ma obecnie dojrzewające 400l . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2013 OOOOOOOO super ,a jest tu ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach