Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2011 a co masz w sumpie? oprócz odpieniacza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2011 tylko trochę żywej skały i węgiel PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 (edytowane) niedoscignione mistrzostwo !!!!!! Edytowane 16 Listopad 2011 przez lukaszra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2011 Piękny zbiornik, czekam na większy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2011 Zbiornik jest naprawdę jak cukierek. tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2011 dzięki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 mały up, fotki słabe ale są PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 Tomiooo, twój baniak jest dla mnie inspiracją Już to kiedyś pisałem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 Ładnie, Ładnie - PODOBA SIĘ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Akwa super :good2: . Tylko pytanie kiedy zmienisz na większe, bo to już lekko ciasnawe :tongue: . Ta seriatopora niedługo wypchnie przednią szybę, po prostu ekstra. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sly1234 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2012 tylko pogratulować. Przeleciałem od 1 strony i ciagle nie moge uwierzyć, że tak pięknie się rozrosło. aż zapiera dech. Zapytam jeszcze skromnie, jakie sa koszty utrzymania takiego zbiornika 200l. ? pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2012 Pięknie to porosło Gratuluję, bardzo mi się podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2012 dzięki chłopaki, co do kosztów to właściwie najwięcej wydaję na prąd (pewnie ok 100-150zł na 2 miesiące) i na uzupełnianie Ca bo konsumpcja jest bardzo duża (i z tym mam największy problem). Do tego czasem coś doleję z preparatów KZ-ta, podmianka raz na 2 tyg 10% no chyba, że mam czas to robię częściej. I tyle. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jobberwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2012 Witam, przeczytałem twój wątek chyba ze 2 razy, pewnie dlatego że startuję z podobnym 90x45x45h. Bardzo ładnie prowadzone akwarium. Mam pytanie, co z tym PO4X4? Nadal korzystasz od maja 2011? Jakie wrażenia? Z góry dzięki Pozdr, JB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Echindorus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2012 (edytowane) Piękne akwarium....gratuluję Edytowane 4 Luty 2012 przez Echindorus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2012 Nie przypomina tego co widziałem na początku Oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kubek_77 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2012 (edytowane) Tomiooo podpowiedz mi czy ta acra z twojego 4 zdjęcia z ostatniej serii to nie jest może taka sama jak ta moja z mojego dziennika post http://aqua-reef.pl/topic/4162-130-litrow-by-kubek/page__view__findpost__p__48468 ??? bo chole.a podobna a ja mam problem z identyfikacją tej swojej... Edytowane 4 Luty 2012 przez kubek_77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2012 dziękować, co do PO4x4 to nie stosuję, co do tej acry to nie ta PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach