MOIRA 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 Witam wszystkich serdecznie. Korzystam z konta mojego lubego bo zalogował sie bidulek ponad rok temu i brak mu jakoś śmiałości do pokazania swojego zbiorniczka. Parę słów o tej solance jest to zbiornik 200-stu litrowy wraz z panelem. Do tej pory oświetlany lampą ATI 6x24W. Teraz testujemy lampkę ledową BLACK PYTHON. Odpieniacz to Deltec MC-500. Postaram się załadować kilka zdjęć ale nie ukrywam że jestem pierwszy raz na forum i muszę troche porozgryzać co gdzie jest:rolleyes: Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 Witam, "no ładne cacko" ! Gratuluje takiego ładnego baniaczka w 200L, nie jest to sprawa prosta ! Super ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 Bajeczka, po prostu cukierek I da sie z panelem? - Da się! Jeśli możecie to zdejmijcie Blassto z piasku, nie lubi tego, nawet na kawalek skalki ja dajcie Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 toż to szok :-) pozdrowienia z Płocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 Elegancko, jaki wymiar? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 Slicznosci. Napisz cos wiecej. Co poza odpieniaczem i swiatlem. Co lejecie? Dodatki? Osprzet. Pliiiiis. Mam podobne akwa ale nie tak piekne 8-( Jak dlugo pracuje zbiornik? Zbych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 brawo brawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajdi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2009 Przepiękny baniaczek, czysty, schludny i bardzo ładne kolorki pozazdrościć Tak jak poprzednicy chętnie poczytałbym coś o setupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Super!!! Bardzo ładny baniaczek. czekam na więcej info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 jest czad :):ok: Prosimy o szczegóły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 super , jak kolorowo i czysto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Beznadzieja i ohydna No co, wszyscy chwalą, to musiałem na odwrót . Tak naprawdę, to zbiornik na opad szczęki. Gratulacje i podajcie szczegóły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 pojemnik rewelacja ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Na 90% zdjecia nie byly robione pod ledami ale i tak zbiorniczek cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 zbiorniczek ładniutki pewnie obok na szafce stoi dużo sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Cukiereczek. Chciałabym, żeby moje było choć w połowie tak ładne. Proszę o więcej zdjęć. BTW jak się spisuje duet hepatus + żółtek w 200l? Ile czasu już pływają razem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Wprawdzie opis zbiornika juz gdzies widzialem...Ale nadal robi wrazenie, gratuluje. Takie akwaria uswiadamiaja ze nie trzeba miec mega akwa zeby prowadzic zbiornik na wysokim poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SaltMen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2009 Super :-) Gratulacje. Czekam na info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach