seba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2007 niewiecie co dzieje się z "erybką" złożyłem zamówienie ( i przelew) 14-10-2007 i nic zero kontaktu gg,email,telefon milczą czy ten sklep jeszcze działa ? macie może jakiś inny nr tel. do niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2007 z tego co wiem to działa, rozmawiałem ostatnio z Tomkiem i mówił, że remontuje właśnie nowy lokal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2007 To bardzo dobra wiadomość :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2007 witam sprawa załatwiona pozytywnie, sklep ma się dobrze :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2007 Musi się mieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yareq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2007 Dobrze, że Tomek ma w sobie tyla samozaparcia. Jestes nam potrzebny...! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach