SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2023 Witam, W akwarium pojawiły mi się takie zielone kulki, które mają konsystencję pianki, która praktycznie rozpada się przy dotknięciu. Zielone... czy to glon? Ostatnio mam plagę ślimaków osiadłych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 andzior70 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2023 To są gąbki, zostaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2023 (edytowane) 34 minuty temu, andzior70 napisał: To są gąbki, zostaw A co one robią? Od czego i po co się pojawiają? Już sobie sam odpowiedzialem: https://reefhub.pl/gabki-w-akwarium/ Ale dziękuję za bardzo szybka odpowiedz Edytowane 16 Sierpień 2023 przez SlawekPoProstu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam,
W akwarium pojawiły mi się takie zielone kulki, które mają konsystencję pianki, która praktycznie rozpada się przy dotknięciu. Zielone... czy to glon? Ostatnio mam plagę ślimaków osiadłych...
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi