SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Sierpień 2023 (edytowane) Dzień dobry, Od kilku dni szukam testów na jod i stront. O ile test na jod znalazłem od colombo, to testu na stront nie mogę nigdzie znaleźć- oczywiście dostępnego. Ktoś może więc, gdzie znajdę test na stront? Edytowane 10 Sierpień 2023 przez SlawekPoProstu Literówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2023 Nikt nie używa testów na stront? Nie podpowiecie gdzie można znaleźć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Sierpień 2023 Nigdy nie robiłem testu na stront, jod owszem tak, stront sprawdzałem poprzez zrobienie icp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumik21 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2023 nie ma wiarygodnego testu na stront Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach