Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2009 Ja spanikowałem kiedy zobaczyłem ze wirnik w moim bk250 zardzewial. Zalowalem tez ze nie zrobilem zadnej fotki. Zobaczcie co znalazlem na reefbuilders.com. Wiecej na ten temat poczytacie tutaj http://www.reefbuilders.com/2009/11/30/red-dragon-ii-titanium-woes-breaking-titanium-axes-rusted-impellers/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2009 To co, przesiadasz sie na KZ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2009 To co, przesiadasz sie na KZ? Zastanawiam sie wlasnie, ale nawet jak to zrobie to napewno nie wsadze tam pompy reddragona, jedyna pompe ktora bym tam wsadzil to laguna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2009 jak przy czyściku odczepił się ten materiał to też na magnes mi rdza weszła,dziwna sprawa magnes z metalem czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach