Skocz do zawartości
kiflu

Listopadowy TOTM

Rekomendowane odpowiedzi

"Każdego tygodnia zbiornika dostaje 5% wody zmian, naturalne wody Oceanu Atlantyckiego, mam mnóstwo, który otacza wyspę."

koleś pewnie sobie też koralowce sam nałowił :good:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy wogóle wiecie gdzie jest Teneryfa, byłem tam w kwietniu tego roku i tam nie ma korali. Coraz częściej widze, że niektórzy na tym forum potrafią tylko krytykoiwać i pytać dlaczego, a po co itd. Koleś ma piękny zbiornik, i tak świeci tylko takim światełkiem i mu wychodzi - czemu nie. Zazdrość was zjada ! ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś przewrażliwiony jesteś. Na kilka opinii, była tylko jedna, nie do końca przemyślana o koralach z oceanu, reszta to spoko, albo bardzo ładnie. Niedzielna chandra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chandra, tak jest w wielu postach i akurat mnie to drażni, chyba mam prawo to oznajmić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wy wogóle wiecie gdzie jest Teneryfa, byłem tam w kwietniu tego roku i tam nie ma korali. Coraz częściej widze, że niektórzy na tym forum potrafią tylko krytykoiwać i pytać dlaczego, a po co itd. Koleś ma piękny zbiornik, i tak świeci tylko takim światełkiem i mu wychodzi - czemu nie. Zazdrość was zjada ! ?

Jeżeli to odnosi się do mojej wypowiedzi to:

1. to był żart :spiteful: i spontaniczna wypowiedź

2. nie miałem przyjemności być na Teneryfie jak do tej pory, może kiedyś, a po za tym nawet nie zauważyłem gdzie ten gościu mieszka B)

3. to nie była krytyka :nono:

4. Nigdy nikogo jednoznacznie nie skrytykowałem na tym forum, ponieważ uważam, że moja wiedza w temacie akwarystyki morskiej jest malutka :pardon:

5. @Seweryn może melisa ci pomoże :dance3:

Pozdrawiam

Tom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zbiornik!! Tylko pozazdrościć!!

Ps. Ja to nawet pewne podobieństwo widzę miedzy naszymi baniakami!! Ja tez nie mam piasku na dnie.:pardon::lol::dance3::spiteful:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Baniaczk śliczny nie ma co.

Tylko ja bym sie nie upirerał że wody Atlantyku wokół Wysp Kanaryjskich nie kryją w sobie koralowców. Może nie ma tam raf koralowych ale z tego co czytałem to na pewno koralowce tam wystepują.

Co do wykorzystywania wody z Atlantyku :spiteful: - czemu nie w sumie to najbardziej zasolony ze wszystkich oceanów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny baniak . :dance3: Co ciekawe facet jedzie na Prodibio ( w wielu postach krytykowane ) z wyjątkiem reff bostera . :spiteful: Co tu dużo pisać – każdy zbiornik rządzi się swoimi prawami . :nono: Mój będzie ładniejszy hehehe . Pozdrawiam wszystkich posolonych .:pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko zbiorniczek :pardon:

Widzę ,że jestem na właściwej drodze,też jadę na Prodibio :spiteful:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi