kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&ie=ISO-8859-1&langpair=auto|pl&u=http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/50-tank-of-the-month&tbb=1&rurl=translate.google.pl&twu=1&usg=ALkJrhgWVoXazEItiTnXnuw-bll22vWzWw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 No myślę że można bić brawo !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregorowicz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 co tu dużo pisać śliczny !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 "Każdego tygodnia zbiornika dostaje 5% wody zmian, naturalne wody Oceanu Atlantyckiego, mam mnóstwo, który otacza wyspę." koleś pewnie sobie też koralowce sam nałowił :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 I świeci lampką 740 W na 900 litrów, spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 nawycinał karzaków z oceantu, wstawil do baniaka i ma TOTM :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 korale z Teneryfy? :good: Ładny, "naturalny" zbiorniczek, bez wodotrysków ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 Wy wogóle wiecie gdzie jest Teneryfa, byłem tam w kwietniu tego roku i tam nie ma korali. Coraz częściej widze, że niektórzy na tym forum potrafią tylko krytykoiwać i pytać dlaczego, a po co itd. Koleś ma piękny zbiornik, i tak świeci tylko takim światełkiem i mu wychodzi - czemu nie. Zazdrość was zjada ! ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 Jakiś przewrażliwiony jesteś. Na kilka opinii, była tylko jedna, nie do końca przemyślana o koralach z oceanu, reszta to spoko, albo bardzo ładnie. Niedzielna chandra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 nie chandra, tak jest w wielu postach i akurat mnie to drażni, chyba mam prawo to oznajmić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 Wy wogóle wiecie gdzie jest Teneryfa, byłem tam w kwietniu tego roku i tam nie ma korali. Coraz częściej widze, że niektórzy na tym forum potrafią tylko krytykoiwać i pytać dlaczego, a po co itd. Koleś ma piękny zbiornik, i tak świeci tylko takim światełkiem i mu wychodzi - czemu nie. Zazdrość was zjada ! ? Jeżeli to odnosi się do mojej wypowiedzi to: 1. to był żart :spiteful: i spontaniczna wypowiedź 2. nie miałem przyjemności być na Teneryfie jak do tej pory, może kiedyś, a po za tym nawet nie zauważyłem gdzie ten gościu mieszka 3. to nie była krytyka :nono: 4. Nigdy nikogo jednoznacznie nie skrytykowałem na tym forum, ponieważ uważam, że moja wiedza w temacie akwarystyki morskiej jest malutka :pardon: 5. @Seweryn może melisa ci pomoże :dance3: Pozdrawiam Tom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 Piękny zbiornik!! Tylko pozazdrościć!! Ps. Ja to nawet pewne podobieństwo widzę miedzy naszymi baniakami!! Ja tez nie mam piasku na dnie.:pardon::dance3::spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 Baniaczk śliczny nie ma co. Tylko ja bym sie nie upirerał że wody Atlantyku wokół Wysp Kanaryjskich nie kryją w sobie koralowców. Może nie ma tam raf koralowych ale z tego co czytałem to na pewno koralowce tam wystepują. Co do wykorzystywania wody z Atlantyku :spiteful: - czemu nie w sumie to najbardziej zasolony ze wszystkich oceanów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2009 Bardzo fajny baniak . :dance3: Co ciekawe facet jedzie na Prodibio ( w wielu postach krytykowane ) z wyjątkiem reff bostera . :spiteful: Co tu dużo pisać – każdy zbiornik rządzi się swoimi prawami . :nono: Mój będzie ładniejszy hehehe . Pozdrawiam wszystkich posolonych .:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2009 Spoko zbiorniczek :pardon: Widzę ,że jestem na właściwej drodze,też jadę na Prodibio :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach