Mariusz9999 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2009 no kilka rikordei przywiozłeś te dwie to zapewne z acropory, sztos kolor. Dokładnie jak piszesz. Monika co do całego zbiorniczka to niespodzianka dlatego nie wklejam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz9999 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2010 Zbiorniczek ma dwa miesiące więc wrzucę zdjęcie poglądowe. Nie wszystko pootwierane gdyż wczoraj grzebałem troszkę ale zarys jakiś tam jest. Jak już się nauczę prowadzić zbiornik wezmę się za fotografię na razie pozostaje jakże niezawodny W995 ma jeden plus można z niego zadzwonić a z Canona nie:tongue: [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2010 ułożenie skały - super! i mam nadzieję, że to już wersja ostateczna :good: ładnie i czyściutko, i oby tak dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz9999 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2010 Skałę przekładam żeby z każdej strony była opłukana jak należy :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2010 A ja mam pytanie: Co to jest co się tak szczerzy z zębami na środku akwa, dobrze widac na pierwszych zdjęciach, potem jakby główkę przekręciło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz9999 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2010 To chyba jakiś małż filtrujący. Był przyrośnięty do skały i się ostał. Jest wielkości piłeczki do ping-ponga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz9999 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2010 Za dwa tygodnie zbiorniczek będzie miał trzy miesiące od zalania oto kilka fotek jak zwykle telefonem ale może już za miesiąc wrzucę bardziej profesjonalny obraz.[/img] [/img] [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach