thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Ot i nastepny filter przplywowy ale juz dosc pokazny o pojemnosci 5 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 fajniasty , ja jednak czekam az pokazesz filterek Zeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2008 Faktycznie,złota rączka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2008 Znam jeszcze jedną na tym forum,ale Zbyszek już nie chce robić sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2008 o jeszcze ktos o mnie pamieta thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2008 Ano tak Zbyszek sa jeszcze osoby co pamietaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 ano pamietaja ot i 3 maluszki robione pod klienta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2008 Najnowszy wyrob tlumik zasysanego powietrza przez odpieniacz po zalozeniu nie slychac zadnego ssania siorbania itp przez wezyk polaczony z dysza venturiego budowa dokladnie taka sama jak w tlumikach do broni palnej dodam ze tlumik w zaden sposob nie ogranicza ilosc zasysanego powietrza przez pompe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2008 tym tlumikiem to mnie wczoraj zaskoczyles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2008 Atu mixerek zasilanie 12v mieszadlo al'a deltec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2008 fju fju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2008 Najnowszy wyrob tlumik zasysanego powietrza przez odpieniacz po zalozeniu nie slychac zadnego ssania siorbania itp przez wezyk polaczony z dysza venturiego budowa dokladnie taka sama jak w tlumikach do broni palnej dodam ze tlumik w zaden sposob nie ogranicza ilosc zasysanego powietrza przez pompe Potwierdzam, tłumik jest bezgłośny mam go zamontowanego w odpieniaczu ATI Twister z pompa Aquabee starego typu z dyszą venturi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2008 Reaktorek RW 200S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2008 Foty ostatniego sprzetu ale w lepszej jakosci nie poprawiane w zadnym programie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2008 Ale ładne:) Masz może fotki jakiegoś ZEOfilterka marki THCSkiba:)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2008 jak zawsze cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2008 Rafał co to jest RW 200S? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2008 Robert RW200S to tylko reaktor wapienny mala wersja do 400 l literka S na koncu oznacza wersje standard moze niektorych to bawic ale dla mnie to ulatwienie bo wersja K bardziej spasiona posiada kopule a bez literki to typowy prosciacha bez recyrkulacji Olek narazie nie mam filterkow na zeo po za tym ktory juz pokazalem napewno zrobie w najblizszym czasie jeden dosc duzy a co do mniejszych jeszcze nie wiem czy sie za to zabierac W najblizszym czasie pokaze 4 nowe wyroby ale dokladnie nie moge sie okreslic z terminem zawsze cos musi isc nie po mojej mysli najwieksze problemy z makaroniarzami u nich cos takiego jak terminowosc raczej nie istnieje ale pozyjemy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach