rafal07013 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2009 jakos nie moge tego waszego podzialu na nr i ar zrozumiec. ani nie rozumiem NR i formuly bez vendors ani ar w druga strone. jezeli zrobisz dostep do wszystkich vendors wtedy forum zacznie sie stawac wieksze i bogatsze w wiedze - ba nawet niech vendors placa za reklame to i kasa wpadnie.. w duzej mierze ludzie przychodza tutaj po wiedze, porade lub cos kupic lub sprzedac. blokowanie jakiegos sklepu czy forum jest w miare bez sensu. zawsze bedzie ktos kto bedzie lubil ten sklep lub forum i ponowna dyskusja i zaracanie wisly kijem. dlaczego nie zrobic jak na reef central? miec sekcje dla vendors, zrobic sekcje vendors feedback, sellers/buyers feedback i miec z glowy? a jedynie kasowac linki do aukcji internetowych, bo nie po to jest forum aby reklamowac swoje aukcje na alegro czy ebay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2009 Rafal07013 "jakos nie moge tego waszego podzialu na nr i ar zrozumiec" Zgadzam się z Tobą całkowicie to bez sensu pozdrawiam ps. Czy sformułowanie "gównem obrzucić i potem posmarować" podlega pod pkt. 1 regulaminu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys_HD 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 pkt. 2. niepisanego regulaminu - 1 uzytkownik - 1 konto ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 3 punkt - raz ban - na zawsze ban? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 1. Na forum nie obrażamy nikogo ani nie używamy niecenzurowanego słownictwa. 2. 1 użytkownik = 1 konto 3 1 ban = dożywotni ban AMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 Zaczynacie mnie zadziwiać, a miało być tak pięknie: sołtys, wywiady, transparenty ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 Sławek nie rób scen chodzi o to że niektórzy nie wiem czy nie dorośli do uczestniczenia w życiu społeczności, jakiejkolwiek, czy to rzeczywistej czy wirtualnej. Czasem też przeginam pałkę, wiem o tym, ale raczej staram się nie uzywać tekstów typu "leszcze" itp, poza tym, jak coś do kogoś piję to nigdy nie piszę do ogółu, tylko do konkretnej osoby. A niektórzy uogólniając obrażają ludzi z którymi nigdy nie zamienili slowa, czy postu. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 ciekawe kiedy na ar powstanie taki regulamin jak na nr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 Seb Oczywiście że masz rację to fakt ale czy sformułowanie "gównem obrzucić i potem posmarować" podlega pod pkt. 1 regulaminu ? Jak zawsze Z poważaniem Sławomir Dyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 Sławek, dopiero przeczytąłem to co zacytowałeś... Obiektywnie to... Nie bardzo... Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2009 Ok dzięki Właśnie chcę użyć take sformułowanie a bałem się że może narusze "etykiete" Z poważaniem Sławomir Dyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2009 Mariusz dostał osta. Mam nadzieję że się poprawi. Prośba do reszty: nie zaogniajcie bardziej sytuacji bo mam tego po mału dosyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach