marek4066 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2009 witam wszystkich:) mam takie pytanko czy przy dozowaniu Zeo wyłącza sie odpieniacze po dawkowaniu?, czy nie jest to konieczne?? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2009 Nie trzeba wylaczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek4066 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 Dzięki Lionfish i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2009 Ja tylko wylaczam na 1 godzine jak dozuje zeozym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek4066 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2009 Dzięki Mariusz:) czyli przy Zeozym powinno sie wyłączać czy jeszcze przy czymś??tak przy okazji mam pytanko:) czy jest gdzieś napisane co i ile trzeba dawkować w początkowej fazie zaczynania z Zeoi przy których Zeo trzeba wyłączać odpieniacz?? dzięki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2009 odpieniacz lepiej wyłączyć przy preparatach takich jak ZEOzym lub Coral Snow. niektórzy wyłączają go również dodając AAHC, CV czy ZEObac ale ja do nich nie naleze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek4066 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2009 Dzięki yoka:) ale ja mam na te preparaty jeszcze czas prawda?? tak żeśmy rozmawiali u Ciebie:)na razie podaje Zeostar2 i Zeobac i nie wyłączam odpieniacza:) dzięki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach