MateuszK 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2020 Groźny? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2020 (edytowane) Do łapy bym nie brał ? porównaj z tymi z linku, https://reefguide.org/carib/pixhtml/fireworm10.html Ja szczerze mówiąc wszystkie większe sztuki staram się wyłapywać, raz nie chcący wziąłem do ręki, razem ze skałą. No nie jest to przyjemne? i tak jako ciekawostkę Edytowane 22 Marzec 2020 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 karol86 20 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2020 Ja bym zostawił dopiero jak będzie dziwnie patrzył na twojego kota lub psa to bym eksmitował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Marzec 2020 Jak jego nie wyciągniesz to od wciągnie Ciebie Nawet ze względów wizualnych wywalił bym go w cholerę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2020 (edytowane) W dniu 22.03.2020 o 21:17, karol86 napisał: Ja bym zostawił dopiero jak będzie dziwnie patrzył na twojego kota lub psa to bym eksmitował pasuje mi na - Eurythoe complanata (Orange Fireworm) psa, czy kota faktycznie nie zeżre ? Edytowane 24 Marzec 2020 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groźny?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi