kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Kilka komentarzy: 1, Paskuda w zóltej masce to sem ja. 2. Lódz do odbioru połowu to importer z CUBU , wielka frajdą było odpakowanie zwierzaków w Gdańsku które "prawie" samamu sie złapało 3. Dzieciak z niebieska maska na twarzy to nie islamski ekstremista - podczas nurkowania musza zabezpieczac twarz żeby nie opalic sie na maksa. 4. System jest niewiarygodny, trimaran płynie na punkt zborny gdzie w wodzie pływaja "łowcy" dwa kawałki styropianu w srodku siatka i tam podziurkowane bitlek i słoiki z zwierzetami 5. Na jednym zdjęciu jest słoik z ukwaiłem i błazenkami - tak są też wysyłane. 6. Zamłówiłem zupe rybna , dostałem połowe rogatnicy. Dziwne. 7 Nurkowie mają płetwy z deski i kawałka opony samochodowej. zarabiaja do 2 $ na dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 mistrzostwo swiata taka wycieczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 mistrzostwo swiata taka wycieczka Jade do Japonii na przegląd najwiekszych oceanariów (chyba można powiedziec że największych na świecie - 7 Ring). Mam zamówienie na książke o ocenariach. Można pojechac grupa - wszedzie zostaniemy wpuszczeni na "zaplecze". Bilet drogi ale sama japonia tansza niz np. Warszawa. Tak tez zapraszam wszystkich ( no moze poza 2 osobami) A zreszta, wypije kawe to wrzuca zdjatka z pierwszego wyjazdu. Pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Można pojechac grupa - wszedzie zostaniemy wpuszczeni na "zaplecze". Bilet drogi ale sama japonia tansza niz np. Warszawa. Tak tez zapraszam wszystkich ( no moze poza 2 osobami)A zreszta, wypije kawe to wrzuca zdjatka z pierwszego wyjazdu. Pozd Wow to byłoby coś...aż się rozmarzyłem:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Wow to byłoby coś...aż się rozmarzyłem:biggrin: E, no nie bądź balon, nie pękaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 super wycieczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Dzieki za super zdjecia, ile taka wycieczka do Japonii by trwala i ile mniej wiecej kosztowala? To byloby cos! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Swietna sprawa taka wizyta u Toma w MF.na Filipinach .:smile:no chyba że się myle . Widzieć to wszystko z bliska ....bezcenne doświadczenie. Procedury połowu jak i wysyłki mają godne nasladowania.W koncu za coś otrzymali certyfikat MAC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Tak tez zapraszam wszystkich ( no moze poza 2 osobami) Łeeeee Panie Maćku... A gdybyśmy tak Pana ładnie publicznie przeprosili za wszystkie zle słowa, kłamliwe oszczerstwa i wszystko co złego napisaliśmy? Możemy nawet wymazać z pamięci cały Pański "dorobek"... Wtedy zabrałby Pan nas? My nawet w luku bagażowym byśmy mogli lecieć, ciepło się ubierzemy i będziemy pilnowali walizek Waszmości Pozdrawiam seb - odrzutek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Bardzo prosimy:sad:będziemy już grzeczni...już nawet słowem nie wspomimy o Akwarium Morskim w Gdyni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 hm, :) i wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Dzieki za super zdjecia, ile taka wycieczka do Japonii by trwala i ile mniej wiecej kosztowala? To byloby cos! Planuje ja na 5-6 tygodni, koszt z biletami lotniczymi (to jest najdroższe ) okolo 12-15 tys żł. Aczkolwiek jeśli bedzie to grpa mini 4 osob to koszty moga znaczaco spaśc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Swietna sprawa taka wizyta u Toma w MF.na Filipinach .:smile:no chyba że się myle . Obsolutnie masz racje to sa zdjecia od Toma, ładne bezkregi i dużo śmieszności np, jaja mątw. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 wyspa *CEBU P.S. szkoda, że już skały nie wysyła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 kostia - prosimy o więcej zdjęć bo nie wszystkich stać na takie wyjazdy a milo się ogląda i marzy ;] super sprawa taki wyjazd może kiedyś mi się uda uzbierać na takie nietypowy wyjazd;] pozdrawiam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2010 Witam Wiec skoro Maciek dodal fotki na powierzchni ja dorzuce fotki z tego co jest wokolo Cebu pod woda. Fotki zrobione wokol wysp Cebu, Pescador, Manapascula. Caly album jest TUTAJ pozdrawiam Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2010 Piękne fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2010 Ciekawi mnie kto tym razem finansował wyprawę ? Pewnie nie Oceanarium a może Pegaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach