Bioly 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 bardzo proszę o opinię o tym odpieniaczu czy wart jest zainteresowania plusy,minusy mile widziane w obiegu mam ok. 500l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Trudno mi się wypowiadać o plusach i minusach tego odpieniacza, ponieważ nie mam żadnego porównania. Używam go od początku i jak do tej pory daje sobie rade, nie było tez żadnych problemów technicznych. Zaletą jest na pewno niski pobór prądu (20wat) i pojemnik na węgiel lub absorber. Nie mogę Ci tez powiedzieć jak jest z hałasem wytwarzanym przez ten odpieniacz, bo sump mam w innym pomieszczeniu i trudno powiedzieć jaki byłby hałas gdyby był umieszczony w szafce pod akwa. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 do 500L będzie hoho , jest to stara ale dobra konstrukcja , z drugiej ręki jak dobra cena warto. Nad nówkę bym się długo zastanawiał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 miałem ten odpieniacz i nie byłem z niego zadowolony troszkę trzeba było go przerobić teraz mam KZ(S) i jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach