smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2009 Witam, mam do Was jeszcze jedno pytanko. Stelaż pod akwa już jest i będzie właśnie obudowywany ( swoją drogą dobra robota w eRybka ) Stelaż zrobiłem pod akwa długości 100cm. Jednak, chyba chciałbym mieć długie na 110-120cm i... tu zonk związany z kominem który wychodzi po za szafka :-) W związku z tym postanowiłem zrobić to tak jak robią akwa w aquamedicu gdzie akwa wystaje po za szafke. Aby to zrealizować planuje komin po środku tylnej ściany ( inaczej jak robi to AM ) jak na rysunku - co o tym sądzicie? O to projekt na akwa - akwa opti white Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2009 Żaden problem , wiele osób stawie komin centralnie . Kwestia gustu , jednemu podoba się komin w rogu innemu z boku a jeszcze inni robią go poza akwa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UNSU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2009 Chyba najlepiej poza akwa wtedy tak nie irytuje i jak najmniejszy więc tylko na 2 dziury a powrót na zewnątrz TAK JAK TU: http://www.reefkeeping.com/issues/2009-03/totm/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2009 myslalem o tym ale nie moge juz glebiej - maks 60cm glebokosci ale akwa bedzie przy scianie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2009 Nie cierpię takiego komina bo bardzo narzuca rozwiązania w aranżacji. Mam centralny w swojej rafie i nie jestem szczęśliwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach