mutra 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 Witam, jestem nowy na forum. Niestety nie zakładam akwarium morskiego potrzebuje jednak porady odnośnie testów wody. Konkretnie chodzi mi o Wasze opinie na temat testu do oznaczania No2/No3 firmy seachem i jego przydatności do wody słodkiej (malawi). Niestety słodkowodni raczej nie korzystają z tego testu więc zmuszony jestem zasięgnąć informacji u źródła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 Test ten jest dla wody morskiej i słodkiej http://www.seachem.com/Products/product_pages/MT_Nitrate.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 miałem słotkowodne akwarium (cholęderskie) 15LAT i robiłem wszystkich możliwych firm testy i mi pod pasowały firmy JBL moim zdaniem są wystarczające a tej firmy seachem nie znam POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach