max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2009 Mam pytanki dotyczace napelnianai akwarium . Wlasnie jestem na tym etapie i nie wiem ile miejsca zostawic na skale czy to wychodzi mniejwiecej 1 kg na l czy calkiem inaczej? Czy da sie wogole to usrednic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2009 Po co sobie zycie utrudniac ? Wlej wode osolona, wsadz skale i nadmiar wody wylej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2009 max1974 tak jak Mariusz pisze nie baw się w uśrednianie nie ma sensu, gdyż 1kg ni cholery nie ma się do 1 litra wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2009 Ja robiłem tak : zalałem pełen zbiorniczek wody i około 1/4 sumpa , nastepnie w miarę wkładania skały woda automatycznie przelewasła mi się do sumpa i wyszło wszystko super. Oczywiście jest to uzależnione od wielkości sumpa i kg skały jaką chcesz włożyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach