smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2009 Czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat miarodajności pomiaru przez w/w produkt? http://www.sklep.aquamedic.pl/index.php/product/show/id/5850 Najchetniej przeczytałbym cos spod palca ... THCSkiby :dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2009 Zakres pomiaru od 100 - 1000 ... szkoda ze nie do 2000 moze i bym sie skusil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2009 a ile ma stardardowy odpieniek apf600 KZ revolution itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 Dla apf600 starczy ma on w zależności od motoru do powiedzmy 450 l/h powietrza max KZ M ma około 1100 l/h juz dokładnie nie pamietam ale sprawdzałem to i jest to gdzieś opisane Airmeter będe miał w tym tygodniu więc podziele się uwagami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 Mam to cacko i jak dla mnie jest ok . Jest podłączony na stałe do mego odpienka,do mojego wystarcza na pompie PSK 2500 pokazuje 1000l/godz ,mały zgrabny,solidnie wykonany ,bardzo czuły ,posiada zawór płynnej regulacji dopływu powietrza całość mam podłączone w ten sposób http://picasaweb.google.com/robert.robi59/DropBox?authkey=Gv1sRgCIint_PW0eXuQg&pli=1&gsessionid=zudqTEaBM_FaWV168fqmgw#5400206272739485170 Zobaczcie gdzie jest kulka (na samej górze) myśle że przy wirnikach typu mesch jest on pomocny do określenia potrzeby czyszczenia wirnika który dość szybko się zapycha czyli brudny-zapchany wirnik - mniej powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 tylko co jak odpieniek bierze wiecej niz 1000 :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 tylko co jak odpieniek bierze wiecej niz 1000 :-( Prosta odpowiedz jest... podłączyć dwa lub trzy równolegle i zsumować wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 a w sumie nie pomyslalem tak :-) :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 A ten sprzecik nie zatrzyma sie na skali na 1000l/h i nie bedzie ciagnal wiecej powietrza jeszcze nie pokazujac tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2009 Bez poblemu, jest tak zrobiony że może pobierać wiele więcej niż 1000 l/godz ,kulka nie zamyka dopływu powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2009 Najchetniej przeczytałbym cos spod palca ... THCSkiby Skiba i sprzet - Roma locuta pacta finita. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach