thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2007 Kawalek sprzecicha moze byc :?: Reszta jak skoncze :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2007 moze byc ? :mrgreen: nie badz taki skromny bardzo dobrze to robisz za***isty pozdr..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2007 pare fotek z dzialania skimmerka co prawda nie mialem odpowiednio wysokiego zbiornika aby wlasciwie ustawic w nim poziom wody ale musialem go podlaczyc zeby choc czesciowo sprawdzic jak dziala Pompy to aquabee 2000AS 10 wat potrojny wirnik igielkowy czyli bedzie pobieral tylko 20 wat jest to replika ati bubble master 250 tylko w troszke innym wykonaniu zeby nie scigali mnie o plagiat System zasysania powietrza troszke bedzie przerobiony ale tak jak pisalem narazie laczylem wszystko na krotko Nie czepiac sie duzych pecherzy swiezy jeszcze nie wymyty skimmer i jego powierzchnie dlatego sie tak osadzaja po 2 dniach same znikna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2007 to się nazywa mistrzowska robota, fach w ręku :-) Jak zawsze wykonanie I klasa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2007 I skimer bardzo ładny i pianka w skimerku także :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2007 Thcskimer pierwsza klasa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2007 heh wykończysz mnie tymi widokami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2007 hehe poczekaj :mrgreen: czekam za nowymi pompami zobaczymy co wtedy bedzie robil :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2007 Long long pozniej :mrgreen: jedno moje stwierdzenie kazdy deltec i inne dziadostwo moze bic poklony nowemu ati jak juz to ati lub royal :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2007 Ja pitole jaki syf Do syfonu kibla go podłączyłeś? :D:D:D:D :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2007 hehe ustawiony jest na mega gesta piane dlatego tak wyglada :mrgreen: nie czyscilem go jeszcze od dnia startu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2007 Postanowilem troszke zmodyfikowac mojego skimmera :mrgreen: dolozylem mu dodatkowa funkcje samooczyszczania :mrgreen: tak wyglada wersja orginal zasilana jest pompa wody u mnie bedzie troche inaczej ale dzialanie to samo moja wersja do calosci brak tylko szczotek ale mam nadzieje je jutro zakupic i zalozyc uklad bedzie wlaczany czasowka raz na dobe na okres mysle ze 1min powinna starczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2007 Statek kosmiczny :) Napędzane wodorem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2007 dobra odpalone i dziala :mrgreen: jakosc filmiku troche kiepska ale da rade zobaczyc :arrow: samooczyszczanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2007 No świetne :-D .Zrób jeszcze automatyczne opróżnianie kubka i będziesz miał bez obsługowy odpieniacz :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2007 Ano wszystko ładnie tylko ceny brak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2007 R@f@l cena czego :mrgreen: jesli chodzi ci o caly mechanizm do samooczyszczania kosztowalo nie wiecej niz 40 zl troche plexi kilka zlaczek kawalek rurki no i silniczek od mikrofali :mrgreen: podpiolem to pod czasowke zalacza sie raz dziennie na 1min wieczorkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Kwiecień 2007 Dokladnie to o caly odpieniacz mi chodzilo bo podoba mi sie pomysl :-) Swir2 powinien cos takiego zrobic w tych DD co robil bo tam troche jest do odkrecania :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach