yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 Witam, dzis dostałem informację o nowych lampach LED. lampy występują w 3 wersjach: 2X100W + 2 x 10W LED blau, 1x RGB LED 3 W (for Moonlight), 4 x T5 (ściemnianie oraz komputer z połączeniem Bluetooth wbudowane) cena 16500pln 100 Watt plus 1 x 10 Watt blue cena 6200pln 100 Watt LED plus 1 x 10 Watt bleu (with complet dmming programm for diefferent sumulations) cena 8200pln istnieje możliwość zmiany 100W ledów na 50W wtedy cena spada o 250pln na diodzie:) diody maja temperature barwowa 6000 lub 9000 K pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 Zwykle nie komentuje cen, ale tu aż korci, żeby było o jedno 0 mniej... BTW Lampki bardzo fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 100W LEDy , 1 dioda padnie i .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 No co jak co, ale ceny to szaleństwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 hmm za 4k mamy taki sam zestaw(gorszy?) w RS a tam tez sporo osob na cene narzeka:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 Gorszy? Nasz zestaw dwóch BT EXów ma PAR najprawdopodobniej większy o ok. 50% niż ta lampa 2x100W - nie wspominając o fukcjonalności i możliwościach komputera. Pomijam to - że cena jest 4 razy mniejsza. Ciekaw jestem jak to będzie się sprzedawało - cena nie mała, nawet biorąc pod uwagę Klientów niemieckich. Jestem też mile zaskoczony tym, że wypuścili taką zajawkę tak szybko - choć z kilku źródeł domyślam się co mogło być tego przyczyną. pozdrawiam Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 @Przemek napisalem tak czekajac co powie Yoka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 A ja powiem raczej ze wstawilem to jako ciekawostke, bo gdzies ostatnio czytalem o koncepcji zastosowania takich "diodek" cena jest zaporowa nawet jak na rynek zachodni to fakt. Moim zdaniem ledy to przyszlosc ale nie tak szybka jak sie niektorym wydaje;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 Przyszłość to są załogowe loty na Marsa. Jeśli przeciętnego zjadacza chleba - mnie - stać było na kupienie dwóch lamp i nie wymagało to ode mnie sprzedaży nerki, a całość obsługi ogranicza się do przetarcia szybki raz na dwa tygodnie, to to jest TERAŹNIEJSZOŚĆ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 100W LEDy , 1 dioda padnie i .... Za takie pieniądze, to powinno być satelitarne powiadomienie do centrali i w ciągu godziny pojawia się pan w białych rękawiczkach i wymienia diode i robi podmiankę tak od niechcenia. A Właścicielowi w tym czasie miła pani robi masaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 A Właścicielowi w tym czasie miła pani robi masaż.. [ciach] W tej cenie masaż? Ale czego? pozdrawiam Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 omg malo z krzesla nie spadlem jak zobaczylem cene za ta lampe !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 A Właścicielowi w tym czasie miła pani robi masaż.. [ciach]W tej cenie masaż? Ale czego? pozdrawiam A to juz czego sobie tylko szanowny wlasciciel zyczy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach