troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2009 jak ktoś miał by ochotę to zachęcam do obejrzenia tego filmu naprawdę warto http://www.youtube.com/watch?v=fB9jqz7b0hY pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klakier 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2009 Początek zachęcający, ale czy jest jakiśsposób aby sobie zapisać cały film na dysku i obejrzeć ? bo ładuje mi się nie najszybciej niestety i denerwuje mnie czekanie na kolejny fragment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2009 tak, uzyj programu o nazwie youtube downloader hd, latwy w obsludze, wybierz opcje avi hd i bedzie mial sciagniete na dysk. ja do tego zapisalem to w formacie dvd convertxtodvd - oczywiscie prawdziwe hd to nie jest, ale mimo to oglada sie bardzo przyjemnie na 42". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klakier 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2009 dzieki kaziko juz sie sciaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2009 JEzeli uzywasz Firefox to mozesz uzyc ktorys z tych addonow https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/search?q=youtube&cat=all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2009 Filmik jest super, co tu duzo mówić. Polecam jeszcze serię Planet Earth BBC. Nas akurat najbardziej interesuje część Shallow Seas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Mam cala serie i bardzo pelecam nie tylko ten jeden film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Grzegorz Dyzma to może podasz jakies konkretne tytuły, chetnie obejrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 cioekawy filmik, inspiruje aby mieć jeszcze większe akwarium w przyszłości, a może nawet 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach