smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2009 Śpiesze też donieść iż mój ulubiony chiński producent Bubble Magus ma też coś dla ballingowców i to w fajnej cenie ( porównując do grotech'a ) Na pierwszy rzut oka jest to na żywo zerżnięty grotech, nawet nie poprawili bagów grotecha jak np. brak podświetlenia LCD :-) Jest do niego extender + 4 dozowniki. Ja już testowałem - sprawuje się jak grotech, teraz czekam na sztukę którą będę mógł rozebrać No i ta cena 275$ :shocked: Feature * Automatically micro-computer control * Can add the designated Quantity of element auotmatically wiht different time-sectgion * Interactive interface parameter settings * Can manage up to 11 channel of expansion function * Long-Lasting , during and pharmacy recommend dosing tube Specification * Size : 23.5 x 16 x7cm * Accuary +- 5% * Voltage :AC100-240V 50/60Hz 0.36A DC12V 1A (US Pin) * (Atten: For Europe Customer, we provides Europe Adaptor) * 3M Dosing Tube include * Dosing Pump Bracket and BM Bracket Holder for BM-T01 Dosing Pump * Flow :1 - 1999ML * Cycle : Max :24 cycle per day Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2009 Sorki, pomyłka - jest lepszy od grotech'a :-) MA PODSWIETLENIE !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2009 Brawo , zapowiada się nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2009 No wlasnie zamawiam sobie sztuke :-) ale opinie na zachodnich forach sa.... IMPONUJACE. Co ciekawe pomki te co grotech tylko w chińskich cenach :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2009 Jak bedzie mozna je kalibrowac to bije grotecha na glowe :nono: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 Mam nadzieje miec sztuke w nastepnym tygodniu to sprawdze. ale w sumie nawet jak nie ma to wrzuce sobie tam swoj soft vel. Smithpl i bedzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 w sumie nawet jak nie ma to wrzuce sobie tam swoj soft vel. Smithpl i bedzie :-) To taki magik z Ciebie :dance3: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 mam swoj dozownik diy na perystaltykach, ktory mial kiedys migrowac do wersji pudelkowej. Ale chyba w swietle BM nie ma to sensu :-), zo najwyzej mozna sobie dopracować soft - a to juz tylko chwilka przy kompie... Juz zmienialem w kilku grotech'ach wiec da sie i w tym :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 No wlasnie zamawiam sobie sztuke :-)ale opinie na zachodnich forach sa.... IMPONUJACE. Co ciekawe pomki te co grotech tylko w chińskich cenach :-) Testuj to i ja sobie zamówię. :dance3: Jedno ale.... Tam nie mam tych samych pomp co w grotechu!!!! Są to podróbki. Tylko nie mogę teraz znaleźć posta z forum z US gdzie to ktoś opisał.....wrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 no to na pewno, skoro rano tluka dla grotecha ... analogicznie do pomp koralia vs JVP Wazne jest to ze sa zasilane analogicznym napieciem i maja analogiczne obroty. W razie awarii bedzie mozna zastapic podzespolami grotechowymi - czyli nie bedzie trzeba sciagac pompek BM. ale mozna je juz spokojnie kupic w niemczech, szwcji, holandii itp. Tylko ceny +20% i zmiana waluty na euro :-) Tutaj instrukcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 a tu jeszcze jeden producent i Red Sea Max 130 http://la-comte.net/blog/?page_id=1055 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2009 Skoczek, a nie chcesz juz? Taniej bedzie za wysylke no i mam troszke lepsza cene niz oficjalna :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2009 super sprawa, jak możesz daj znać na priv jak bedzie cena do zapłacenia;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach